K’д полицајац ти уручи ”тикет” од кој ти се плаче (видео)

Сподели со своите пријатели

Млада Американка на пут за школу, на знак стоп дава документи на полицајца, кој се враќа до возило и ву уручуе тикет, ама не да плати казну, него да иде на концерт у Њујорк на свој омилен бенд.

Loading...

Ех, да е и куде нас такој.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.