К’д почнеш да едеш па немаш ситку (видео)

Сподели со своите пријатели

Не се работи буквално за немање ситку, али ми у Куманово такој си викамо за тија што много едев.

Loading...

Другар стварно знае да изеде много, пошто не му беше проблем на едно седнување на изеде големи биг мек сендвичи и тој 25 комада и уопште тој не му беше проблем.

За колко време га он направи тој погледнете сами.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.