К’д пилот глуми дека се онесвестија – копилот вришти од стра (видео)

Сподели со своите пријатели

Тој дека особа што вришти е копилот б’ш и не знаемо колко е тачно, али дефинитивно некој вришти к’д дечко што управља с’с авион ќе се преправи дека заспаја, па не можев да га разбудив.

Loading...

Епа прпа бато.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.