К’д она седне да вози мужи почнуев да вриштив (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако мислите дека жене су лоши шофери у право сте. Некои возив споро, некои пребрзо и таква е овај девојка, пошто она к’д седне позади волан мужи с’с њума вриштив од стра.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.