К’д неспретан кум ќе ти га упропасти венчање (видео)

Сподели со своите пријатели

На едно венчање много е битан и избор на кума пошто ако кум не ти га сјебе најубав момент никој нема, посебно ако е трапав и неспретан ќе ги бутне снашку и попа у базен.

Оно можда е тој нкој знак и малдожења за некоју годину ќе га благосиља, ама кој знае.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.