К’д нема паре за одмор, фаќај боју на ќеремиде (фото)

Сподели со своите пријатели

Босанац решија за парзник да га искористи слободно време, ама пошто нели и у Босну е криза и они јадни како нас нема много паре, решија да не иде на одмор, него да се сунча на кров. Али, кој им е крив што Грчка не им е у комшие.

 

Loading...

577be283-4038-497c-addc-118f0a0a0a64-dalmatinska


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.