К’д на Руси им пукне цевка за воду они не гу правив него се снаваѓав (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој е страшно добар наслов у кој може да се пронајде свак кумановац, пошто и ми к’д нешто отиде на лошо или к’д се поквари ми најдемо начин да се снаваѓамо. Ја не знам још како е на англиски „снаваѓамо се“, не сам слушнаја они да се снаваѓав, ама ми богами често си га користимо збор.

Loading...

Ама еве користив га и браќа Руси. Они не се замарав што пукнала цевка, него трчив да искористив џабе воду за да си га исперев авто.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.