К’д муж се врати порано од службен пут (ВИДЕО)


Интересна снимка кружи овија д’нови по интернет, а на њума се гледа ов’ј буцко како виси на зграду.

Не се знае тачно што се десило, али како народ што много сака да нагаѓа, нагаѓамо дека муж се е вратија од службен пут порано.

Loading...

© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *