К’д министер ќе изеде дилдо по главу (видео)

Сподели со своите пријатели

Дешава се и тој еве незадовољство од граѓани па што да се прави нема како да му кажеш на министера дека е педериште, освен ако не му га туриш дилдо или у конретан случај да га манеш по главу.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.