К’д мигранти почнев да те зезав тој е веќ лошо (фото)

Сподели со своите пријатели

Не знаемо дали овај слика е направена у Србију или Македонију, али свеедно може да се уклопимо и ми и они. Најлошо од све е што к’д мигранти почнев да те заебавав у роѓену земју. Али свакако су у право за овој напишано.

Loading...

На интернет лети слика на коју пишуе „Ја сам мигрант. Ја дојде да ти гу презему работу, али ти гу немаш“.

И на њима ги е јасно колко е саат, ама богами и ми би среќо избегале од овдека да можемо.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.