К’д мајстор испие малце повише од довољно (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако имате дома мајстори и им дадете да пиев ракију знајте дека работа ќе биде завршена на „свети никад“ или ќе биде завршена такој што цел живот ќе ги к’лнете и ќе се каете к’д сте им гу дале ракију.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.