К’д људи ќе ги фати паника од камере материјал искочи пресмешан (видео)

Сподели со своите пријатели

Требаше да га покаже талент, ама њума гу фати некоја паника од камере, па најголем талент по све искочи е тој дека може неконтролирано да се смее.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.