К’д ќе се покварив камиони на Чистоту (видео)

Сподели со своите пријатели

Еве едно револуционерно решење што треба да га погледнев одговори лица од Чистоту нашу, па к’д ќе им се поквари камионче да знаев како да ги чистив учличке.

[wpdevart_like_box profile_id=”1414421878780055″ connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.