К’д ќе се напиеш од вотку и стршељ биде укусан за едење (видео)

Сподели со своите пријатели

Руси су познати по квалитетну вотку, а познати су богами и дека квалитетно гу конзумирав, па едно време е била и забранета у Русију. Али за некои и даље треба да биде забранета, пошто овј Русин се толко напија што еде два огромни, живи и много отровни стршељи.

Loading...

Видео е малце језиво мора да ве предупредимо, али погледнете само дека не ваља да се пие без мерку.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.