К’д ќе проваѓате улицу и одозгора треба да погледнете (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој видео јасно ќе ви покаже дека к’д проваѓате улицу мора да погледнете на две стране, и лево и десно, а не само десно. Овој посебно се однаса на Куманово, пошто и у едносмерну може да ве лупне некој ако не погледнете на двете стране.

Loading...

Тој ву се деси и на овуј другарку која како мува без главу истрча на сред улицу и „доби крила“.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.