К’д ќе ги видите овија слике од венчања ќе „вриштите“ од смејање (видео)

Сподели со своите пријатели

Венчања сами по себе су весели, а ли и стресни, углавном за младенци, ама и за организатори богами.

Овија неколко слике ќе ве насмеев и орасположив, а можда и ќе ве потсетив на некои моменти од ваше веначње.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.