К’д имаш скупо авто и се правиш мангуп па га дигнеш у пламен (видео)

Сподели со своите пријатели

Работи се за „паметнога“ дечка, газда на Ламбурџини Авентадор скоро па сотана без њега затој што га запали због превише турирање.

Loading...

Како што може да се види и на снимке, он док чекаше да се отвори семафор играе се с’с авто и се правеше дека има боље од Ферари што стоеше до њега, ама т’ј с’с ферари и даље ќе га има, а од Ламбурџини нема фајде док не се среди.

Али с’с оглед на факт дека возив такви авта и тој у Дубаи претпостављамо дека нема да му биде проблем и да си купи одма ново.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.