К’д ”Хелоу” на Адел звучи како документарка за животни (видео)

Сподели со своите пријатели

Познат британски наратор и истражувач Дејвид Атенбороу, на наступ на познато лондонско радио, зборејќи за проблеми на ББС, доби задачу пред јавност да гу прочита текст на нову песму на Адел, како што само он уме и знае.

Loading...

Атенбороу иначе е роден 1926 годину ама, тој за њега не е пречка и даље да ги плени срца на слушатели сас свои познати истражувачки сторије за животни и животну средину. Његов глас

Еве гу песма ”Hello” на Адел у оригинал, а подоле и верзија у изведбу на Дејвида. Иначе, песма е прегледана скоро 290 милиона пута, иако од датум на издавање нема ни три недеље.

 

 

Слушајќи га куде чита, добива се утисак како од некој агол да ќе изрипи преубава антилопа.

 

Loading...


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.