К’д гу истетовираш маицу на плажу (галерија)

Сподели со своите пријатели

К’д некој ќе ви каже дека сте гу истетовирале мајцу на плажу значи дека уствари ви сте се спржиле како рак на с’лнце.

Loading...

У галерију што ви гу представљамоо ќе видите људи што изгореле на некој чудан начин или су заспале на 50 степена или су ненормални па су се сунчале по цел д’н, тој они си знаев.

Ви гу разгледајте галерију и ги се насмејте, али нормално немој да дозволите на вас да ви се деси да изгорите толко, пошто после кисело млеко нема да ве спаси.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.