К’д ги нема мачке, глусци оро водив (видео)

Сподели со своите пријатели

Изрека како изрека е много паметна и кумановци обично само чекав да ги снема надлежни да почнев да забушавав, а исто некако и дечко од видео кој се води по правило „Не може он толко малко да ме плати, колко што ја можу малко да работу“.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.