23.01.2019 00:04

К’д газда забрави да даде плату (ВИДЕО)

Facebook Twitter Google+

Газда забравија да даде плату, незадовољан радник изгуби нерве.

Уствари сигуран сам дека не е забравија дека дужи паре, ама ипак о’вј радник решија да га потсети такој што с’с багер ќе га слупа објект кој га е градија.

loading...

Ја мислу дека е фер.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments