К’д девојка ти те лиже на јавно место (видео)

Сподели со своите пријатели

Седнеш сас другари на кафе. Дојде девојка ти на масу и почне да те лиже и да те грицка, кобајаги толко те сака, а уствари к’д сте сами, еде ти гу душу до сто и едно и назад.

Loading...

Еве како тој изгледа у очи на другари.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.