К’д дете ќе гу најде омилену играчку на мајку му (видео)

Сподели со своите пријатели

Не е дете криво што мамичка сака да се игра с’с некои безобразни играчке, оно логично нашло играчку и дете како дете сака да се поигра, ама зашто е све тој снимено е енигма.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.