К’д дечко ти има голему смислу за хумор (видео)

Сподели со своите пријатели

Што би кажале скопјани „Шегобиец низаеден“. Дечко е откачен и брљавинка и стално прави шале на рачун на његову девојку. Објавија и компилацију од тија шале што ги снимаја, а сви се прашуев зашто е она још увек с’с њега.

Работи се за манекенку, Сара ри Јанг, која му најавила и слатку освету за све овој.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.