К’д Босанци поправљав компјутер тој изгледа овакој (видео)

Сподели со своите пријатели

По интернет кружи видео снимка на коју Босанци мењав матичну плочу на компјутер, а за т’ј изузетно тежак подухват им е потребан алат и тој не обичан него: мотика, лопата, турпија, нож, скалпел, а ако сакате да научите како може да га упропастите компјутер погледнете га видео тој сигурно ќе научите.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.