К’д би жене биле метла или косачица – тој би изгледало овакој (видео)

Сподели со своите пријатели

Мужи понекад имав погрешну претставу за жене, и мислив дека жена е предмет кој треба само да чисти, да пере и да чува деца.

Loading...

Еве како би изгледало к’д би жене у реалност биле тој што мислив мужи.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.