К’д би мужи постирале фотке како жене, тој би изгледало овакој (галерија)

Сподели со своите пријатели

Жене обожавав свак свој покрет да га постирав на Фејсбук и Инстаграм, и тој понекад знае да биде досадно, пошто на свакога не му е гајле дали и како некоја цура пие кафе, како се тушира или лакира.

За да покажев како би изгледало к’д би мужи нон-стоп постирале свои слике, портал Brosbeingbasic  има објавено фотке од мужи наместени и сликани у женски позе, на идентичан начин како жене.

Еве како изгледа тој у мушко издање.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.