Карма е заебана работа ако тепаш бездомника (видео)

Сподели со своите пријатели

Прописан идиот негде по Америку, а по сви изгледи и пијана будала, почнуе да се изивљава сас бездомника, мислејќи дека туј ќе се заврши све.

Loading...

Меѓутим, само ед’н минут после наступа карма.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.