Карбонаров ефект – видиш све дупло и трипаш се пред доктора (видео)

Сподели со своите пријатели

Мајкл Карбонаро е магионичар кој успева од људи да прави тотални идиоти и свои трикови да ги именуе како Карбонаров ефект.

Loading...

За свој нов трик, он е преправен у офталмолога и прегледуе наводно жену која преко трик ќе се уплаши дека е тотално ќорава и дека све види дупло.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.