Какво караоке – дечко од пете гу извади Витни Хјустон (видео)

Сподели со своите пријатели

Дечко на караоке у сасвим небитан кафиќ, неочекувано, толко добро гу извади песму на Витни Хјустон, што, ако не гледаш кој пое, ќе мислиш дека е она.

Loading...

Невероватно.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.