Как’в говор е одржаја Иванов, алал да му е (видео)

Сподели со своите пријатели

На самит у Женеву прошлу недељу, македонски претседател Ѓорге Иванов одржа говор за мотивацију на млади у соработку сас ЕУ.

Loading...

Ов’ј настан га регистрирава голем број медиуми, и е од голему важност за тек на преговори сас европски претставници за име.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.