Како те чува жена док има корист од тебе (видео)

Сподели со своите пријатели

Свака жена е добра и фина, док од мужа не извлече сопствен ќар и корист. Обично, чување добива на интензитет к’д жена треба да извлече паре за нови кондуре, нову хаљину или кафану сас другачке.

Loading...

Тој изгледа отприлике овакој…


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.