Како според матуранти изгледа живот у школу? (видео)

Сподели со своите пријатели

Матуранти од Дубровник решиле пред крај на годину да средношколску кариеру малце хумористични па снимиле едно видео у кое раскажуев некои искуства од средњу школу, а у видео е укључена и њина класна.

Они су будуќи автомеханичари и водоинсталатери, али пред све добри хумористи.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.