Како се слави развод у Београд? (фото)

Сподели со своите пријатели

Човек конечно слободан, откачија се од жену и сфатија дека брак не е за њега, па добро ипак боље спречити него лечити.

Он одлучија развод да га прослави на оргиналан начин, такој што напишаја на платно „разведен“ и га закачија на авто, а позади влече лименке како што правив американски кинематографи.

Стварно оргинално, нема што.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.