Како се произведуваат кондомите? (видео)

Сподели со своите пријатели

Не заборавајте редовно да ги користите кога за тоа има потреба, но во меѓувреме ако сакате да дознаете како се произведуваат додека да стасаат до машкиот полов орган, проверете го следното видео.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.