Како реагирав мужи к’д девојка у парк ќе им рашири ноге? (видео)

Сподели со своите пријатели

Скриени камере су све поактуелни или с’га помодерно западњачки кажано „пренкови“ и људи едноставно се зезав и после заработуев јаки паре преко интернет, а голем дел од нас се насмеев на такви ствари.

Идее често знаев да бидев разни, а еве една малце перверзњачка да видите како реагирав мужи к’д карши њима седи девојка што не носи гаќе и ги провоцира.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.