Како реагирав Американци к’д им приде Арапин с’с ранац на грб (видео)

Сподели со своите пријатели

И док Брисел ги пребројуе жртве од бомбашки напади од сабајле, некој еднсотавно ич не се секира и само гледа како да им тера сеир на други људи.

Еве на пример некој дошја на идеју да се прави дека е Арапин и да стави ранче на грб и да им приваѓа на Американци, кои иначе се много плашив од такви работе и су истрауматизирани и с’с исперено главе.

Начин на кој они реагирав е малце пресмешан, а како би ви реагирале кој знае.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.