Како реагира Босанац док еде најљуто феферонче на свет (видео)

Сподели со своите пријатели

Неколко минута се измучи да га изеде тој малцеко феферонче, ама за џабе не викав ситно, ама динамитно. Тој е најљута феферонка што можете да гу најдете у свет, а Босанац решија да проба едну од њима.

Он едно време почнуе да се жали дека му трне вилица, а погледнете и сами како изгледа његова мука, па да ве прашамо дали би пробале ви?


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.