Како подиза плавуша кредит? (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

К’д ву кажале дека не ги испунуе услови за да ву одобрив кредит, она решила да се соблече гола пред дечка што работи на шалтер и да проба да га убеди.

https://youtu.be/-2oi2AuUFqI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *