Како од филмот на Хичкок: Морничава сцена на небото во Непал (видео)

Сподели со своите пријатели

Морничава сцена е забележана над  Катманду во моментот кога се случи земјотресот во Непал, во кој загинаа повеќе од 3,700 луѓе. Имено, смиреноста која преовладуваше во главниот град на Непал ја отфрлија птиците кои летнаа во небото веднаш откако се случи земјотресот.

Loading...

Тогаш завладеа хаос и земјотрес со јачина од 7,9 степени по Рихтер кој рушеше се пред себе.

Посебно настрада градското јадро, плоштадот Дурбар кој се гледа на снимката.

Додека на земјата сè се уриваше , птиците низ облаците полетаа во небото.

https://www.youtube.com/watch?v=C93xX8iDcDE


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *