Како на интересан начин да га натерате другара ви да остави цигаре (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако имате другара што е много зависан од цигаре и нон стоп пали едно по друго, ништо страшно еве интересан начин како да га откаже цигаре, или барем да га малце штрецнете ако ништо повише.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.