Како ќе реагирате ако на улица најдете изгубено девојче? (видео)

Сподели со своите пријатели

Во социјалниот експеримент за тоа како луѓето реагираат кога ќе се соочат со дете кое тврди дека ги изгубило родителите, се испостави дека не сите случајни минувачи се расположени да помогнат во тој момент.

Loading...

Некои луѓе се нудат за безрезервна помош додека некои едноставно ги отгрнуваат децата како да се вистински криминалци.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.