Како изгледаат 200 калории во различна храна? (видео)

Сподели со своите пријатели

Често ни зборуваат да гледаме што јадеме и колку калории внесуваме во организмот.

Loading...

Препоручена дневна количина за жените изнесува 1940 калории, а за мажите 2550 калории.

Во наредното видео точно ќе можете да видите како изгледаат 200 калории во различна храна.

Многу од Вас и ќе се изненадат…

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.