Како изгледа к’д запалите 6.000 шибице у исто време (видео)

Сподели со своите пријатели

Некој немаја работу па направија нешто што можда и ќе Ви биде интересно за гледање, а тој е како горив 6.000 шибице у исто време поставени една до другу.

Да ве предупредимо само дека интересна е прва минута од видео, други 12-13 ги занемарете слободно и нормално да упатимо апел овакво нешто да не пробуете да изведете, посебно не унутра.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.