Како изгледа к’д некој фати пеќурке у уши? (видео)

Сподели со своите пријатели

Видео е малце одвратно за тија што имав слаб желудник, али е добар пример за да се објасни муабет што кумановци знаев да га користив, обично мајке на мали деца „Земи исчисти ги уши, пеќурке ќе фатиш“.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.