Како е могуќе овија људи да добиев возачки дозволе? (видео)

Сподели со своите пријатели

Само едно нешто може да се извади како закључак од овој видео, а тој е дека к’д некој константно прави исти грешке значи дека е глуп.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.