Како да забрависва нешто… (галерија)

Сподели со своите пријатели

Дека људи забрављав е факт. На свакога може да му се деси. Ама не е тачно к’д викав штом си забравија не е било ништо важно.

Loading...

К’д ќе гу разгледате овуј галерију ќе сфатите дека може да биде превише важно.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.