Како да ву кажеш на мајку ти дека си трудна (видео)

Сподели со своите пријатели

Американци имав чудан начин да соопштив дека некоја останала трудна. Метод носи име “bun in the oven”, или ми ти, кифла у рерну.

Loading...

Куде нас т’ј израз би бија смешан колко и сами Американци, ама, за онија жене што останев трудни а се срамуев јавно да кажев, можда е и добар термин.

Кифла месечинка заглавена у рерну, некад мора да се испече.

Еве како реагирав мајке на туј вест, симболично прикажана на амерички начин.

 

https://youtu.be/9-7ta3YU-vE


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *