Како да паркираш „Порше кајен“ ако не стануе у гаражу? (видео)

Сподели со своите пријатели

Големо авто, а мала гаража. Тој е веќ голем проблем пошто не може да улегне авто, ама има генијалци што можев да се снајдев и ипак да га паркирав па макар га угурале, а другар решија странично да си се паркира.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.