12.08.2019 09:39

Како да га заштитиш авто од с’лнце? (ФОТО)


Временска прогноза кој преживеја ичера, нае*аја гу е д’нска, али освен за људи УВ зраци су штетни и за авта.

Очигледно затој е’дн Црногорац дошја до генијално решење како да га заштити своега миленика на четири тркала.

loading...

Он га покрија с’с ќебе, не за да не му е ладно, него за да не изгори, а ќебе га вржаја с’с флаше за да у некој случај не дуне некое ветарче.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments